Husu

Kaikki blogit puheenaiheesta Rahastus

Ilmaston lämpeneminen on luomakunnalle hyväksi!

Saksalainen Der Spiegel -lehti kirjoitti kolme päivää sitten kuinka ilmastonmuutoksen syyksi yritetään laittaa kaikkea mahdollista tapahtunutta. Mitään yhteyttä ilmastonmuutoksen ja tapahtumien välillä ei kuitenkaan ole löydettävissä, vakuutusyhtiön ilmastoasiantuntijan mukaan.

Härski mutta laillinen bisnes

Onko härskimpää olentoa maan päällä kuin juristi? Turvapaikkarallista on tullut iso bisnes asianajotoimistoille ja sen kyllä huomaa. Nyt asianajotoimistot ovat jo toistensa kimpussa turvapaikkaa hakevien asiakkaiden takia.

Tämä lakifirmojen härski toiminta ei ole kaukana laittomasti pakolaisia salakuljettavista veljistä. Toinen on laillista härskeilyä ja toinen laitonta härskeilyä. Yhtä kaikki, kummallakin tavalla joku tienaa toisten hädän varjolla.

 

Miksi henkiparantaja (vrt. psykologi) saa rahastaa?

Psykologiliiton edustajaa haastateltiin tänään radiossa ns. energiahoidoista. Miksi juuri psykologia?

 

  • Viime aikoina psykologit ovat olleet sotasilla psykiatriaa vastaan, kuten kandiyhteiskunnassa ainakin.  Siitä huolimatta, että vaikeat psyyken häiriöt vaativat usein nimenomaan psykiatrista hoitoa, jotta itsemurhariski selätettäisiin. Moni psykologi nimittää itseään terapeutiksi oikeudetta. Mutta heillä on epäämätön rahastusoikeus.

 

Hallitus ruoskii huumattuja ihmisiä heikoimmassa asemassa

Tupakka on julma huume, jonka lähes kaikki valtiot ovat sallineet. Suomen uusi hallitus haluaa tulla muistetuksi ilmeisesti siitä, että se kuristaa jo ennestään nurkkaanajetun tupakkanistin hengiltä - taloudellisesti.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä