Husu

Kaikki blogit puheenaiheesta Kkk

Äärioikeisto = äärivääristö

Yhdysvallat on maa, joka ylpeilee olevansa vapauden maa ja rohkeuden koti. Todellisuus ei kuitenkaan ole läheskään noin nättiä.

Sen maa valloitettiin alkuperäisasukkailta. Sen valtion rakensivat maahanmuuttajat Tasa-arvosta tai vapaudesta ei ollut monen kohdalla tietoakaan.

Joskus ahistaa kunnolla

Poliittisesti. Nyt on sellainen hetki. Suhteellisuudentaju on taas kerran hukassa. Tai paremminkin, suhteellisuudentaju on riippuvainen poliittisista mielipiteistä.

19-vuotiaan valkoiseen kaapuun pukeutuneen puiston perukoilla esiintyneen hieman hölmöilleen ja historiaa tuntemattoman nuoren miehen elämää ollaan tuhoamassa. Poliittisten tarkoitusperien vuoksi. Media painostaa oikeuslaitosta löytämään edes jotain, mistä valkoisessa kaavussa esiintynyttä isänmaallista nuorta miestä voitaisiin syyttää.

Populismia oikealta vasemmalta vai ihan kaikkialta - special guest KKK

Populismia, kansankiihotusta, taistelua multikuralismia vastaan vai mikä lie kupla olikaan. Media ja some on taas täynnä potaskaa.

 

Usein tavatessa tuttuja kuuluu nykyisin kysymys: "Mitäs mieltä sinä olet pakolaisista?" ennen kysymystä "Mitä kuuluu?" Kertonee hieman siitä  mihin olemme menossa. Moni on todennut, ettei tule olemaan helpot ajat. Yhdyn siihen. Etenkin miettiessäni millä tasolla populismissa ja vastakkainasettelussa mennään.

 

Te tarvitsette Klaania

Ihan ensi alkuun varoitus: käytän tässä tilityksessä aika paljon te-pronominia purkaessani turhautumistani ajanjakson puheenaiheeseen. Jos olet sitä mieltä, että tämä kirjoitus ei ole tarkoitettu sinulle, niin sehän on hieno juttu. Olet todennäköisesti oikeassa.

Ette te halua asiallista keskustelua turvapaikanhakijakriisistä.

Te haluatte polttopullonheittäjiä, klaanilaisia, leluapinankurmoottajia ja kivittäjiä.

"Sano Samuelsson kun tarkoitat nopeaa" - Suomen nopein juuri nyt

Ikaalisissa ti 21.7.2015 järjestetyissä Hämeen piirinmestaruuskilpailuissa Samuli Samuelsson, 19, juoksi tunnin välein kauden kotimaisen kärkituloksen miesten 100 metrin juoksussa. Tulos finaalissa oli 10,42 tilastokelpoisissa oloissa juostuna. Perustellusti voidaan sanoa, että Samuelsson on on juuri nyt Suomen nopein. - Katso kuvat kisoista: https://picasaweb.google.com/113679801467129695575/SuomenNopeinSamuliSam... -

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä