*

Husu

Kaikki blogit puheenaiheesta Eläkeköyhyys

Köyhyys ja asunnottomuus Suomen arkea. Ihmiset heitteillä. Surullista.


Kummallisia tapaamisia tänään. Olin käymässä kirjastossa kun minut pysäytti mies ja hän kysyi, että olisiko minulla antaa 50 senttiä? Olihan minulla ja annoin 50 senttiä. Sitten hän kysyi olisiko vielä 20 senttiä? Oli minulla. Hän meni menojaan.

Miesten eläke-euro on suurempi kuin naisten

Helsingin Sanomat uutisoi 10.9 eläkelaskuristaan. Jutussa korostettiin miehen eläke-euron olevan naisten eläkettä pienemmän. Tekstissä kyllä tuli ilmi (mikäli jaksoi lukea koko jutun), että kyseessä on koko elämän aikana kertynyt eläkemäärä. Naiset elävät miehiä pitempään ja siten eläkevuosia heille kertyy enemmän.

Visioni huomisen Helsingistä

Olen ylpeä kotikaupungistani Helsingistä. Siksi olen ehdolla kuntavaaleissa ja haluan olla mukana palvelemassa sitä ja päättämässä sen asioista. Tahdon olla mukana tekemässä siitä kaupunkia, jossa kaikilla on hyvä olla.

Vielä eläkkeistä...

Kolme englantilaista, lordeja oikein, oli palaamassa maa­seudulta takaisin Lontooseen. Ketut oli metsästetty ja vanhat herrat olivat melko väsähtäneitä. Bentleyn taka­penkillä torkuttiin. Lontooseen saavuttiin, kuuluisa sta­dion näkyi auton ikkunasta. Yksi herra ha­vahtui ja tote­si: "Wembley." Toinenkin heräsi ja oikaisi: "No, it is Thursday." Kolmas yhtyi mukaan: " I think I need a drink too."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä