Husu

Timo Soini, missä olet nyt?

  • Timo Soini, missä olet nyt?

”Kaava oli tämä: hyväksikäytä, kiistä, salaa” – Yhdysvalloissa julkaistu raportti kertoo järkyttäviä tietoja 301 pedofiilipapista, joiden uhriksi joutui yli tuhat lasta.

Tämä tuorein shokki on vain viimeisin monista vastaavista. Laajamittaista hyväksikäyttöä ja sen systemaattista peittelyä on esiintynyt katolisessa kirkossa ympäri maailmaa. Käytännössä kaikkialla, missä kyseinen kirkko on.

Minä en aio syyttää ja osoittaa sormella joka ikistä kristittyä henkilöä, mutta pyytäisin teitä kaikkia nyt pysähtymään hetkeksi ja miettimään tätä:

Missä on somessa vellova raivo ja lynkkaustahto? Missä viipyvät lapsia katolisilta suojelemaan pyrkivät uhmakkaat katupartiot? Missä ovat vaatimukset siitä, että kaikki katoliset täytyy ajaa ulos Suomesta, koska he eivät selvästikään kykene elämään nykyajassa ja kunnioittamaan lakia ja lasten koskemattomuutta? Miksi kristinuskoa ei julkisesti tuomita pedofiiliuskonnoksi? Miksi kukaan Suomen miljoonista kristityistä ei ole julkisesti tuominnut tekoa ja kristittynä irtisanoutunut siitä? Miksi kellään ei ole tullut edes mieleen vaatia sellaista?

Miettikää tuota ja väittäkää sitten, ettei tässäkin asiassa seistä häpeilemättä kaksoisstandardien takana.

Neljän lapsen isänä tiedän, että tekisin mitä tahansa suojellakseni pienokaisiani kaikelta pahalta maailmassa. Niinpä minua järkyttää se, että tämän on kirkon hiljaisella hyväksynnnällä annettu jatkua vuosikymmeniä.  Erityisen järkyttäväksi tämän tekee se, että tähän syyllistyneet hirviöt ovat juuri niitä auktoriteetteja ja jumalan välikappaleita, joihin näiden lasten perheet ja yhteisöt ovat luottaneet enemmän kuin mihinkään muuhun?

Muistetaan taas, millaisesta uskonnosta on kyse. Jos äiti saisi selville, että hänen aviomiehensä raiskaisi heidän lastaan, ei tämä kirkko suostuisi myöntämään hänelle lupaa jättää miestään ja erota tästä. Jos joku näistä lapsista tulisi hyväksikäytön seurauksena raskaaksi, ei hänellä olisi vieläkään oikeutta päättää omasta ruumiistaan, jonka koskemattomuutta samainen kirkko on mitä hävyttömimmällä tavalla rikkonut. Hänellä ei olisi mahdollisuutta aborttiin, vaan tuo lapsi joutuisi elämään tuon hänelle tehdyn vääryyden kanssa joka ikinen päivä yhdeksän kuukauden ajan, seuraten joka päivä, kun sen tuloksena hänen sisällään kasvaisi hänet raiskanneen miehen lapsi.

Missä on Timo Soini plokeineen ja hymiönaamoineen nyt? Missä ovat kynttiläkulkueet, mielenosoitukset ja rukousaamiaiset näiden lasten puolesta?

Kaikki elämä ei taidakaan olla ulkoministerillemme yhtä pyhää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (99 kommenttia)

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Niinpä niin. Ei ole Soinia näkynyt puolustamassa oikeutta ihmisyyteen ja elämään! Ei ole kiljumassa että tämä on väärin ja minulla on oikeus sanoa se! Hän ei yksinkertaisesti välitä. Hän välittää vain MUIDEN lapsista siihen asti kunnes he syntyneet. Sitten mielenkiinto on tasan olematon. Hän ei ole vaatimassa omaa kirkkoaan elämään Jeesuksen mukaan ja rakastamaan lähimäistä; eikä raiskaamaan ja hyväksikäyttämään niitä. Saisi hävetä, jos vain osaisi.

Mutta kun hän ei välitä kun se ei ilmeisesti ahdista häntä ja hänen hienoa pedofiiliaa harrastavaa rakasta kirkkoaan. Hän sallii sen kunhan saa itse armon ja olla tuomitsemassa muita syneistään. Kunhan saa syrjiä naispappeja ja homoja. Surullista, mutta totta.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Tuliko hiukan otettua, förskottia.
"Saisi hävetä, jos vain osaisi." Niimpä!
Peukuttajia näkyy kumminkin olevan reilusti.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Jaah. No itse suurena Soinin vastaisena kriitikkona en noin pitkälle sentään jaksa mennä. Mies voi olla uskontonsa sokaisema ja muutoinkin heikko ihminen. Mutta en lähtisi sanomaan häntä pedofilian kannattajaksi tai vastaavaksi. Tietenkin hänen Raamatun tietämyksensä on aika alhainen, kun kannattaa rikasta katolista kirkkoa.. muistelen hämärästi että uskovaisten piti myydä koko omaisuutensa ja ilman palkkaa saarnata Jeesuksen toisesta tulemisesta sun muuta... Vähemmän yllättävästi useimmat kristityt "uskovaiset" eivät näin todellakaan tee.

Voisin sellaisia aitoja uskovaisia kunnioittaakin, vaikken olisikaan samoilla mielin jumalkäsityksistään. Soini taas on alhainen ihminen eikä mitenkään pelkästään katolilaisuuden takia.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Soinihan voisi nyt ihan alkuun yksityisihmisenä julkisesti paheksua näiden pedodiilipappien perversioita.

Kovin on hiljaista.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Mutta pääsitpähän sanomaan, eiks tuntunut kauheen mukavalta oikeen sytämmestä otti sieltä vyön alapuolelta.
Ja muutamat kahjot vielä peukuttaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #14

No mitäs sitten ?

Noloahan olisi, jos Soinin tekemiset ja tekemättä jättämiset jäisivät vaille huomoita. Sentään ihan ulkoministeri ja noheva sellainen..vai mitä.

Soinihan on muuten katolisen kirkon ts. vatikaanin takapajulan himokannattaja. Se kertoo jo aika paljon tästä kansan syvien rivien ikiomasta plokkaaja Timosta.

Ja muutamat kahjot vielä tuota ukkoa puolustelee.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #40

Joo, nolovahan se olisi semmonen.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Soini vain unohti, että katoliset eivät hyväksy myöskään ehkäisyvälineitä.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #23
Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #24

Paras tapa ehkäistä abortteja on ehkäisyvälineiden käyttö. Jos kumpiakaan ei sallita, tulee aikas ikävä tilanne eteen muutenkin liikakansoitetulla maapallolla.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #26

Oliskohan se kuitenkaan niin että siellä missä Soininkirkko on päällimmäisenä niin syntyvyys on suurinta. Täytyy sanoa että pelkkää arvailua on, ei ole mulla aiheesta tokumenttia esittää mutta luulen, että siellä missä syntyvyys on suuri ongelma ei oikeinpaljon katollista kirkkoa näy.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #33

Oletko sitä mieltä, että esim. etelä-Amerikassa syntyvyys ei ole suurta? Katolinen kirkko todella kieltää ehkäisyvälineiden käytön. Onneksi myös katolisissa maissa on niin paljon maallistuneita ihmisia ettei syntyvyys räjähdä käsiin.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #34

"Oletko sitä mieltä, että esim. etelä-Amerikassa syntyvyys ei ole suurta?"

Minä en oikein ole ihan varma onko kortongilla ja abortilla suora yhteys väestönkasvuun muutoin kuin ehkä tautien ehkäisyn kautta alueellisesti.

Eteläamerikassa näkyy olevan väestöntiheys 21,4 as./km², Intiassa 367,6 / km², Afrikassa keskiarvona 30,51 as./km², Hollannissa oli 406 henkilöä/km² ,Suomessa 17,4 as./km²

Niin että ei se tuo Eteläamerikka mitenkään ylikansoitetulta tunnu, en ole kyllä koskaan käynyt joten pelkkään mediatietoon on tyydyttävä.

Viisaammat on kirjoittaneet noinkin:

"Kiina on noudattanut yhden lapsen politiikkana tunnettua ohjelmaa vuodesta 1978. Väestönkasvu on kehitysmaiden osalta saatu hallintaan kohtuullisen hyvin Itä-Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, kun taas AIDS:ista ja äärimmäisestä köyhyydestä erityisesti kärsivän Afrikan syntyvyyden säännöstely on ongelma. Suomessa esimerkiksi Väestöliitto ja Kansaneläkelaitos ovat huolestuneita syntyvyyden liiallisesta laskusta. "

Niin että olisko se tuo köyhyys kumminkin ja taudit mitkä vaikuttaa enempi kuin kortongit tai niitten puute, paha mennä sanomaan.

Sano sinä kun tiedät.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #37

Tuohan vain osoittaa sen etteivät ihmiset enää noudata paavin määräyksiä. Hyvä niin.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #38

Mutta se onkin sitten toinen juttu. Siitä ei ole vielä puhuttukaan ku tässä on pitänyt päällimmäisenä Soinia laulaa suohon.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #48

Soinihan se päätti ihan aikuisiällä liittyä paavin kirkkoon.

Käyttäjän ppauto kuva
Janne Pirinen Vastaus kommenttiin #37

Puhut asiaa, Erkki. Unohdit kuitenkin kertoa Saharan ja Antarktiksen asukastiheydet ja niiden syntyvyydet.

"Minä en oikein ole ihan varma onko kortongilla ja abortilla suora yhteys väestönkasvuun" Kike on. https://www.suomenuutiset.fi/elomaa-rajahdysmaisen...

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #39

Niin no, se oli tuo Sari huolissaan kun Soini ei hyväksy kortonkia eikä aborttia että se vaikuttaa kauhiasti syntyvyyteen ja maalima täyttyy ihmisillä ihan kerralla. Minä hiukan epäilin että mahtannekko sillä kuitenkaan olla ratkasevaa vaikutusta.
Kahtotko sinä noitten kahen paikkakunnan ehkäisyvälinetilanteen kun minen huomannu?

Kikellä taitaa olla sukanvarressakin tai aamutakin taskussa senverran välineitä ettei sen tarvi syntyvydestä enää välittää.

Mutta tosissaan niin taitaa olla niin että syntyvyyden säännöstely pitäisi aloittaa ihmisten valistuksella yleisesti ja lisäksi seksiterveysasioista. Yleinen sivistystason nostaminen auttaisi tähänkin tuskaan.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #47

Niin auttaisikin, mutta jos paavi on antanut lausunnon, jotta ehkäisyvälineitä ei saa käyttää, niin lisääntymättömille voi sanoa vain, että paavalin pakanat!

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #49
Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #52

Siis se, joka ei lisäänny, todennäköisesti käyttää ehkäisyä, minkä paavi on kieltänyt. Eli siis pakana kun ei paavia tottele.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #53

Jaa, minä luulin että sinä pidit kortonkia suurimpana sivistyksen osoituksena ja sitä kautta takeena kaikelle hyvälle.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #54

Ei se kondomi maailman suurin keksintö ole, mutta ihan oikeasti tarpeellinen ja kätevä keksintö. Harmi, että paavi on kieltänyt sen käytön seuraajiltaan.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #55

Kätevä keksintö tietenkin muttei ratkaise oikeinpaljon mitään noin maailmantasolla. Puutteen ja kurjuuden poistaminen olisi monin verroin tehokkaampi konsti, siitä pitäisi alkaa. Teollistuminen pysäytti väestönkasvun jo 1800-luvulta lähtien siellä missä teollisuutta on.
Maailmassa on paljon "harmeja", luulin sinun puhuvan väestönräjähdyksestä jos paikkapaikoin ei haluta ehkäisyä ja abortteja hyväksyä. Minäkin olen sitä mieltä että lähinnä harmista on kysymys.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #58

Kerroppa minulle nyt juurtajaksain, miten maailmasta poistetaan köyhyys ja kurjuus ilman ehkäisyvälineitä ja aborttia. Tottakai rinnalla pitää kulkea opetus, jotta ihmiset ymmärtävät ehkäisyn merkityksen. Seksuaalivalistuksella ei kuitenkaan ole mitään merkitystä uskonnollisille ihmisille, jos jostakin tulee uskonnollinen johtaja, joka kieltää ehkäisyn.

Nämä asiat kulkevat rinnakkain. Juttu vain on niin, että kun ihmiset saavat kunnollista opetusta, uskonto alkaa väistyä.

Syntyvyydenrajoittaminen on ainoa oikea tapa nostaa kehitysmaat köyhyydestä. Siihen vaaditaan ehkäisyvälineitä, ei paavia kieltämään niiden käyttöä.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #59

"Kerroppa minulle nyt juurtajaksain, miten maailmasta poistetaan köyhyys ja kurjuus ilman ehkäisyvälineitä ja aborttia. "

Semmostakin mieltä on helppo olla että uskonnolla on viimmeisten 2000vuoden aikana ollut jonkinsortin sivistävä vaikutus näissä ns. länsimaissa. Voisiko olla niin että köyhyyden poistossa ja kurjuuden torjunnassa on Euroopassa ja Amerikoissa ollut melko suuri merkitys juuri tietyillä uskonnoilla koulutuksen ja inhimillisten elämänolosuhteitten luomisen kautta. Tietenkin on kaikenlaista pahaa tehty uskonnon nimissä kuten nykyäänkin mutta perustus sivistykselle on luotu uskonnonopetuksen kautta. Uskallampa väittää että ilman kristillisiä opetuksia ja elämänohjeita noin yleensä kautta aikain olisimme paljon huonommassa hapessa nyt kuin mitä olemme.
Menee kyllä melko kauas siitä että saako Soini sanoa mitä ajattelee ja pitäsikö Soinin olla jotain mieltä pedofiliasta. Siitähän tuo Husu oli huolissaan kun Soini ei ollut tarpeeksi nopee kommenteissaan ja joku ei löytänyt koko lausuntoa kun Soini ei nyt plokannutkaan yleisration haastattelun lisäksi, ainakaan heti.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #60

Juuh, lukutaidosta voimme varmasti kiittää luterilaista kirkkoa, joka opetti ihmiset lukemaan raamattua ja katekismusta. Mutta miten tuo asia liittyy siihen, että Soini liittyi uskontokuntaan, jonka päämies kieltää ihmisiltä ehkäisyvälineiden käytön?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #61

Se vaan on niin että ne ehkäisyvälineet ei ole maailman tärkein asia eikä aborttikaan, noin kokonaisuuden kannalta, yksilön kannalta tietysti tärkeitä.

Mutta joo, ei ole pakko jos ei taho.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #63

Mikä muu vähentää syntyvyyttä kuin ehkäisyvälineet? Syntyvyydensäännöstely on ainoa tapa vähentää köyhyyttä ja kurjuutta maailmassa.

Kerro nyt uudelleen se parempi vaihtoehto.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #60

Tässä välissä tahtoisin muistuttaa antiikin filosofeista sekä Rooman oikeudesta.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Soinin katolis-kristillinen vakaumus tekee hänet lojaaliksi oman kirkkokuntansa teologeille. Ei kai siinä sen enempää perusteluja tarvita? Se joka tuntee tarvetta vihapuhua katoliset pedofiilipapit suohon, varmasti tekee sen ilman ulkoministeriäkin. On vapaus sanoa, ja on vapaus vaieta.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Onko sinun mielestä "vihaa" sanoa totuus siitä, että valtionkirkko on ihan läpimätä?

Sinulta on näemmä jäänyt historiantunnit käymättä.

Vielä hetki siten, Suomessakin: tämä hirviölaitos, poltti elävältä roviolla: niin homoja, kuin kristittyjä.

Onneksi, Suomen valtio alkaa olemaan: parantumaan päin tästä. Ehkä se aito usko Kristukseen ja Suomen lippuun, löytyy sitten sitä kautta.

Ei kuitenkaan, ainakaan murhamielellä ja valhein.

Asia kuitenkin on niin että valhe on julistanut sodan totuutta vastaan. Totuuden ei tarvitse taistella, sillä varjo pakenee valoa.

Siksi, tekopyhät uskovaiset: eivät kykene näitä asioita tuomaan valoon ja keskustelemaan. Kyse on tänäkin päivänä tappamisesta: nyt ei vain heitellä kiviä vaan kommentteja.

Harmi että soinikin on lojaali, harhaopeille raamatusta. Muutenhan homma toimisi ihan hyvin jos kaikki uskovat pyrkisi olemaan kuin Kristus, eikä kuin saatana.

Se kun on valhe että abortti olisi murha. Raamatussa ei niin lue.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Abdirahim. Pidin. Tulin, vähänniinkuin Timon puolesta ja meidän yhteisen uskomme puolesta, juttelemaan kanssasi. Tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus, saada kommunikoida sinun kanssasi, ainakin toivonmukaan tämän kerran. Olen tavannut sinut useasti eduskunnassa, "ruudun kautta".
Olemme puhuneet, aika paljon Timosta ja hänen tekemisistään, sekä tekemättä jättämisistään. Näihin asioihin löytyy mielestäni aikalailla, asiaa selventävä ja tyhjentäväksi, asian ytimestä, tekevä kertomus. Katsomme Timoa -ja- kirkkoa. Aivankuin, ne/he olisivat köyden toisessapäässä ja me toiset toisessa, "köydenveto kilpailussa". Vaan, meilläpä on eräs,/eräitä kirjoja, joissa kerrotaan, myöskin henkilöstä, joka oli joutunut hankalaan tilanteeseen. Toisessapäässä köyttä, ei ollutkaan kirkko, vaan kirkko olikin, Elämästä "kilpailevien" jalkojen alla ja se sillälailla, siinä tilanteessa säilytti, pelkällä olemassaolollaan heille, senhetkisen elämän. "Köydenpäässä," olikin itse saatana. Miehet, kirkontornissa. Tätä Jeesusta, saatana yritti sillä, että kuinka sinä olet Jumalan erikoissuojelussa, voit tuon tehdä noi, niinkuin minä ehdotan. Noinhan me Timollekin ehdotamme. Herramme meitä varjelkoon ja auttakoon. Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Uskoisin Soinn olevan Venäjällä tutkimassa kertomaasi suoraa lentoasia Nairobista Vienan Krjalaan

Käyttäjän abdirahimhussein kuva
Abdirahim HUSU Hussein .

Miten tämä nyt liittyy tähän?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #13

HUSU, älä kysy, vaan vastaa, tulitko todella Narobista suorallalennolla Narobista Vienankrjalaan ?

Käyttäjän abdirahimhussein kuva
Abdirahim HUSU Hussein . Vastaus kommenttiin #69

Aimo, on liikuttavaa, että sinä jaksat väängätä samasta asiasta, mutta mikäli osaat kirjoittamisen lisäksi myös lukea, lue tämä. Dilemmaasi on vastattu. M o n t a kertaa.

http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #13

HUSU, älä kysy, vaan vastaa, tulitko todella Narobista suorallalennolla Narobista Vienankrjalaan ?

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen Vastaus kommenttiin #70

Eikös se tuolla tekstissä lue, minkä hän juuri laittoi:

"Lensin Nairobista Suomeen Wienin (Itävallan pääkaupunki, englanniksi Vienna) kautta. (Taas syy sille, miksi tekstini oikoluetaan...)

En siis ole tullut tänne Vienan Karjalasta Moskovan kautta "

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Lasse Hietanen:

Se on vaan siinä, että kun teitä raamatuntulkitsijoita on niin vaikea saada asiasta keskustelemaan.

Yhteiskunnassa, keskustelu on sivistyneiden ihmisten tapa, käsitellä asioita.

Teidän tapa "keskustella" on spämmätä näitä julistuksia pitkin nettiä ja mediaa, mutta senjälkeen: vetäydytte kivisen vakaumuksenne suojiin, arvokkaasti kuin valtionkirkon pappi kaavussaan shown jälkeen.

Kun puhut teidän yhteisestä uskosta, niin se on harhaoppia raamatun mukaan. Oletko lukenut mitä raamatussa lukee siitä, että jakaa harhaanjohtavaa opetusta kuten että abortti muka olisi murha?

Kerrohan, miksi Mooseksen laissa sikiön kuolemasta maksetaan korvauksia: mutta jos äiti kuolee, niin tällöin seuraa rangaistukseksi kuolema?

Vastaan sinulle, koska et tiedä: siksi, että raamatun mukaan sikiö on sikiö ja lapsi syntyy vasta, kun lapsi syntyy.

Jos te uskoisitte Kristukseen, niin mitä Jeesus tekisi? Vainoaisi näitä pulassa olevia naisia, pitkin yleisiä toreja?

Eikös se tarina mennyt niin, että kun Jeesus tuli niille fariseuksille sanomaan, että päästäkää se nainen menemään, niin ne fariseukset häpesi ja lähti kotiinsa.

Mutta kuka teille sanoisi ja mitä teille pitäisi sanoa, että uskoisitte: kun raamatussa, abortti ei ole rikos.

Ainoa asia, mikä liittyy etäisesti aborttiin, on keskenmeno tappelun seurauksena.

2. Moos. 21:22

Jos ihmiset tappelevat keskenään ja samalla töytäisevät raskaana olevaa naista, niin että hän saa keskenmenon mutta hänelle ei aiheudu muuta vahinkoa, lyöjä maksakoon sakkoa sen mukaan, mitä naisen aviomies vaatii tai miten asia oikeudessa ratkaistaan.

--

Olen esittänyt, että kun teillä on niin kova huoli "elämän pyhyydestä" niin rahaahan uskovaisilla riittää: olette ilmeisesti säästäneet sitä mm. siihen, että voitte perustaa asuntolan mihin voi pulassa olevat naiset tulla asumaan ja saada inhimillistä ja taloudellista tukea.

Varmasti moni siten päättäisi olla tekemättä aborttia, eikö niin: kun saisi tukea eikä teidän tekopyhiä syytöksiänne niskaan.

Sinä kun väität olevasi uskossa, niin lue tämä ja tule sitten "juttelemaan" kun olet valmis myös julkisesti: pyytämään anteeksi koko yhteiskunnan edessä, sinun ja timon yhteisen uskon pahaa käytöstä.

2. Moos. 21:22

Jos ihmiset tappelevat keskenään ja samalla töytäisevät raskaana olevaa naista, niin että hän saa keskenmenon mutta hänelle ei aiheudu muuta vahinkoa, lyöjä maksakoon sakkoa sen mukaan, mitä naisen aviomies vaatii tai miten asia oikeudessa ratkaistaan.

--

Ja jos et ymmärrä, niin täällä on asia väännetty rautalangasta raamatun kannalta. Jättäkää nämä naiset rauhaan ja huolehtikaa omista asioistanne.

Tai jos Kristus nyt tulisi keskuuteenne ja sanoisi menkää koteihinne, ettekä menisikään niin ehkä Hän ei olisi teitä tekopyhiä ihmisiä kohtaan: tällä kertaa niin lempeä, kuin viimeksi?

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2594...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Henri kommentistasi. "Tai, jos Kristus tulisi keskuuteenne"... . On kiva nähdä, sinun kunnioittavan Kristusta, kun kirjoitat Hänestä isolla kirjaimella. Hän tulisi ja tuleekin, meidän kaikkien luo. Hänhän sanoo meille, että Hän on sisällisesti meissä, Henrissä ja Lassessakin. Ettekö sitä huomaa? Sinusta minä ainakin sen huomaan, koska sinä rakastat. Hänhän sanoo; Ilman minua, te, ette voi mitään tehdä. Kiitos ja runsasta Taivaanisän Siunausta sinulle ja rakkaillesi. Parhain terveisin Lasse Hietanen.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #19

Voisitko kuitenkin vastata Henrin kysymyksiin?

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen Vastaus kommenttiin #62

Eivät ne voi.

Taktiikka on "iske ja pakene".

Tekopyhät uskovaiset laskevat sontakasojaan pitkin nettiä ja pakenevat paikalta.

Usein on sanottu, että sananvapauteen liittyy myös vastuu.

Tämä on varsin totta, varsinkin tällaisessa tapauksessa, kun nämä uskovaiset haluavat käydä oikeutta: näitä pulassa olevia naisia kohtaan.

Asiahan on vain niin, että kun aletaan oikeutta käymään niin huomataankin: että nämä tekopyhät uskovaiset ovat itse tässä tuomiolla, eikä abortin tekijät.

Ihan aluksi, että mistä löytyy käsky tässä uudessa liitossa Kristuksessa, että uskovien pitäisi Suomessa: julistaa juutalaista lakia?

Ajatus on täysin absurdi, sillä eihän juutalainen laki: kuulunut Jumalankaan mielestä, kuin juutalaisille.

Toisekseen asia on niin, että vaikka he haluaisivat juutalaista lakia Suomeen: niin eihän vanhan testamentin laissa, edes lue niitä asioita mitä he kiihkoilevat.

Koska he vetoavat tässä asiassa lakiin, niin lakihan sanoo että Jumalan pilkkaamisesta seuraa kuolematuomio. Te olette tehneet aivan mahtavaa työtä tässä Jumalan nimen mustamaalaamisessa.

Kun nämä fariseukset siis liittävät Jumalan nimen mukaan näihin harhaoppeihinsa: tässä on teille oikeutta siis, kun sitä kerran haluatte käydä;

nämä naiset joita syytätte, ovat syyttömiä väittämäänne rikokseen eli "murhaan" mutta laki tuomitsee, teidät tekopyhät uskovaiset koska te puhutte valhetta Jumalan nimessä.

Raamatussa lukee, että saatana on valheen ja murhan isä. Tästä tiedämme, kenen lapsia nämä ihmiset ovat.

Ennenvanhaan, nämä samat ihmiset olisivat olleet virittelemässä polttorovioita ihmisille, hymyssä suin ja "Herran kunniaksi".

On huolestuttavaa, että niin moni ihminen elää yhä pimeällä keskiajalla ja käyttää raamattua tekosyynä: voidakseen toteuttaa sairaita halujaan, vainota vähemmistöjä kuten abortintekijät.

3. Moos. 24:15-16

Sano israelilaisille: Jokaisen, joka herjaa Jumalaansa, on kannettava vastuu synnistään.

Se, joka pilkkaa Herran nimeä, surmattakoon. Kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi, olipa hän maahan muuttanut siirtolainen tai syntyperäinen israelilainen. Hänet surmattakoon, koska hän on pilkannut Herran nimeä.

Käyttäjän abdirahimhussein kuva
Abdirahim HUSU Hussein .

kiitos kommetistasi ja oikein hyvää jatkoa sinullekin!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

"Meidän on tehtävä sellaista politiikkaa, että aborttien määrä vähenee", Soini sanoo. Suomen politiikka on juuri sellaista: täällä ne vähenemistään vähenevät.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Ja Soini jopa sanoi sen että Suomessa tehdään oikeaa politiikkaa.
"Suomen politiikka on aivan oikeata, että korostetaan naisten ja tyttöjen oikeuksia. Mutta abortti ei ole ehkäisykeino."

Käyttäjän ppauto kuva
Janne Pirinen Vastaus kommenttiin #27

Jep. Suomen politiikka on aikalailla toisenlaista kuin katolisten politiikka. https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheit... "Raskaudenkeskeytyksiä tehtiin vuonna 2017 vähiten vuosikymmeniin"

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Abdirahim HUSU Hussein

Joku sanoi että " Syö pilallista ja kuihdu pois" mutta ei sekään sitä enää puolustele vaikkei ole ajatustaan kieltänytkään.

"Missä on Timo Soini plokeineen ja hymiönaamoineen nyt? Missä ovat kynttiläkulkueet, mielenosoitukset ja rukousaamiaiset näiden lasten puolesta?
Kaikki elämä ei taidakaan olla ulkoministerillemme yhtä pyhää."

Saitpahan sanotuksi ja se on hyvä kun Suomessa saa sanoa ja olla mitä mieltä hyvänsä, ulkoministerikin. On maita jossa sanomisistaan voi joutua väkivallan kohteeksi, tiedätkö sellaisia?

Abdirahim ”Husu” Hussein on Suomen PENin sananvapauspalkinnolla palkittu poliitikko, järjestöaktiivi

Saila Saari

Husulle: Olen roomalaiskatolinen, äiti ja feministi. Kirjoitan vain ja ainoastaan omasta puolestani.

Tiedän, että pedofilia-asiaa on käsitelty vuosia ja uhreja autetaan yhä enenevässä määrin. Rikolliset saatetaan myös maallisen tuomion alle. Pedofilia on ihan helvetin järkyttävää kaikille. Suomessa ei ole tavattu enkä ole itsekään löytänyt pedofiliaan syyllistynyttä henkilökuntaa. Voit uskoa, että jos tapaan sen suden lammasten joukossa, se susi kohtaa kyllä tuomionsa. (Enkä taida olla seurakuntalaisten joukossa ainoa, joka näin ajattelee.)

Meillä ei ole mitään salattavaa, asiat käsitellään avoimesti.

Kysyt, missä on lynkkaustahto ja katupartiot? Vastaan, että ne ovat niissä maissa, joissa nämä rikokset ovat tapahtuneet. Tiettävästi suomalaisia yksityisihmisiä on siinä eri tavoin mukana.

Kirjoitat, että me katoliset emme elä nykyaikaa, että naisella ei ole oikeutta päättää omasta kehostaan. Kerron sinulle, että olemme vapaita. Olemme vapaita tekemään omat päätöksemme ja tekomme oman omantuntomme mukaan kussakin elämäntilanteessa.

Ihmisenä minä teen syntiä sanoin, ajatuksin ja teoin. Jokainen meistä ihmisistä. Jokainen.

Tällä hetkellä olen yhä järkyttynyt tuosta raportista. Ihan helvetin hyvä, että paska nousee pintaan!

Sydämessäni tunnen suurta tuskaa kaikkien uhrien puolesta ja haluan olla heitä tukemassa. Katolisena sanon uhrille: Minä kuulen sinua! Minä uskon sinua! I hear you! I believe you!

Saila Saari

Katolisen kirkon viestintäjohtajan artikkeli aiheesta löytyy linkistä:

https://katolinen.fi/hyvaksikaytosta-ja-sen-mahdol...

Samuli Karjalainen

Soinin vakaumus on monessa asiassa varsin valikoivaa.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kun hra husu kirjoitti muutama vuosi sitten( ollessaan sipilän KESKUSTASSA ,ennen loikkaamistaan sdp:n leipiin)että "suomalaiset miehet ovat juoppoja,lastensa ja vaimojensa hakkaajia,nurkkiin kuseksijoita"ei kyseisen henkilön kirjoitelmat tai mielipiteet ole enää olleet minkään arvoisia eivät ainakaan minulle.MEDIAJULKISUUDEN ja siellä toimimisen kautta kansanedustajaksi kuten suomessa kuuluu nykyään.Töitäkin on löytynyt mukavasti kuten muillekin piireissä pyöriville..

Missä on somessa vellova raivo ja lynkkaustahto? Yllyttääkö pitäisi,vai miten tämä on tulkittava eu-suomen nykyisen vihapuhe määritelmän mukaisesti joka on jokaisen puolueen edustajan oman valinnan mukaan valittavissa ja määriteltävissä?Tai "toimittajien"Harmittaako hra husua se,ettei lynkkaustahtoa ja raivoa ole,kuten herran omat kirjoitukset tuntuvat olevan suomalaisia miehiä kohtaan?

AINA on jotakin valittamista suomalaisista,viime kädessä se pointti on aina siinä,että koska suomalaiset..Oli puolue sitten mikä hyvänsä,mihin ennakoiden ja omia etujaan turvaten loikitaan.ps.avustaja(t) jotka vastauksen jättävät kirjoittamatta,hyvää viikonloppua.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Pedofilia-asiassa en päästäisi Suomen luterilaista kirkkoakaan pälkähästä. Lestadiolaiset nimittäin kuuluvat luterilaiseen kirkkoon.

Luterilaisen kirkon johto ei ole salannut ja suojellut pedofiileja kuten katolinen kirkko. En kuitenkaan ole missään nähnyt, että luterilainen kirkko tosissaan yrittäisi saada lessut järjestykseen.

Jäsenkadosta kärsivä kirkko ei ilmeisesti uskalla puuttua asiaan pelätessään lestadiolaisten karkaavaan omille teilleen. On siis helpompi sulkea silmät luterilaiselta pedofilialta.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Se on semmosta, joka porukassa on niitä kellokkaita.

https://www.is.fi/viihde/art-2000005787985.html?re...

Sankoin joukoin mukana fanittamassa?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kellokkaita? Ainakaan tuon artikkelin perusteella kukaan ei ole salannut tai suojellut kyseistä pedofiilia.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #29

Kysyppäs vaikka niiltä ohjelmajärjestäjiltä jotka järjestävät nyt ohjelman uudestaan kun sopivat ensin erilailla.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #31

Tuon artikkelin mukaan järjestäjät eivät tienneet kyseisistä rikoksista tilatessaan kyseisen artistin esiintymään. Eikä kukaan ole aktiivisesti yrittänyt salailla tuon artistin tekosia.

Käyttäjän ppauto kuva
Janne Pirinen

"jos joudumme kerta maksamaan, niin pakko se on sitten ottaa." Weekend festival on samassa tilanteessa kuin Sipilän hallitus Soinin kanssa?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #42
Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Onhan tuossa hieman ironiaa ilmassa. Husu, Soini, pedofilia, katolinen kirkko, islam, tuomitseminen.

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Eipä Soini kirjoittanut Plokiinsa tuosta, vaikka kirjoittaa hanakasti paljon pienemmistäkin asioista.

Fillarikommunistit ovat olleet hänen maalinaan Plokissa monta kertaa, ja monet puolueet, ja asiat, joita ei voi verratakaan näihin karmeisiin rikoksiin, joita katoliset papit ovat joko tehneet tai sitten salanneet kollegojensa tekemiä.

Vihreät, SDP, RKP ja Vasemmistoliitto ovat (ymmärrettävästi) hänen vakimaalejaan, vähästäkin on ollut sanomista.

Nyt Soini on ollut hipihiljaa, kunnes Yle tivasi kantaa pedofiiliasiassakin.

Olisi tuominnut asian edes lyhyesti Plokissaan, niin ei olisi tarvinnut Ylen tivata mielipidettä häneltä.

Nyt tulee mieleen, että onko Soinikin samalla tavalla sokea kuin hänen "sopulinsa", jotka eivät siedä pienintäkään arvostelua "omiaan" eli esim. Soinia kohtaan.

Sokea ei saisi olla, ja "omiakin" saa ja tottakai pitääkin arvostella, jos he tekevät jotakin, mikä ei ole hyväksyttävää. Sen luulisi olevan itsestään selvä asia.

Käyttäjän ppauto kuva
Janne Pirinen

Allright. "Olennaista on nähdä, että hyväksikäyttäjä toimii aina ja ehdottomasti vastoin kaikkea sitä, mitä katolinen kirkko pitää hyvänä ja pyhänä. Hänen toimintansa ei ole koskaan kirkon hyväksymää tai tukemaa." kertoo suomen katolinen kirkko. No sithän homma on ihan ok... vai?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Niin ja kun allekirjoitanutta kiinnostaisi kovasti esim. katolisen kirkon suhde mafiaan ja Vatikaanin pankin rahanpesu ynnä muu korruptio, joka katoliseen kirkkoon liitetään.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

"Missä on somessa vellova raivo ja lynkkaustahto"?

Lähin löytyy tässä. Ja somesta lisää vaikka kuinka paljon.

Pitäisikö jonkun perustaa tällekkin suunnalle vihapuhetyöryhmä?

Ei vissiin, sillä kyseessä on "parempi" vihapuhe.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Suvaitsevaiset näköjään parveilevat...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Timo Soini itsehän löytyi jo puolilta päivin, mutta avauksen neljäs kappale on kyllä poikkeuksellisen suositeltava.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Timon ”kuplassa” pedofilia tuomitaan, mutta sitä näyttäisi esiintyvän harmittavan usein.

Husun ”kuplassa” pedofiliaa ei tuomita, mutta sitä näyttäisi esiintyvän harmittavan usein.

Kyllähän tuo naurattaisi, jollei itkettäisi. Pata kattilaa soimaa...

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki

Onko Husu kertonut kantaansa islamilaisten ja muiden afrikkalaisten ja aasialaisten lapsiavioliittoihin?

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Kerro itse, koska sinun mielestä nuorella/lapsella on oikeus muodostaa parisuhde tai avioliitto?

Epäilen, että voit edes vastata koska kysymys on hankala. Mietippä ensin itse asiaa siis, ennenkuin kuulustelet muita ihmisiä.

Jos et itsekään tiedä, niin miksi Husun pitäisi tietää?

Ja mitä sitä ennen (parisuhdetta/avioliittoa) pitäisi mielestäsi tehdä? Pitää lapset lukkojen takana, että he eivät menisi naimisiin?

Puhun asiasta ihan yleisesti koskien yleensäkin lapsia/nuoria joten asiaan kuuluu siten myös Suomen tilanne.

Jos taas haluat vain vedota asiassa siihen, että kaikki muslimit ovat pahoja koska sitä ja tätä, niin keskustelua ei varmasti synny: koska et halua keskustella etkä mieti lapsia, vaan vihaat muslimeja ja käytät tässä asiassa, lapsia vain tekosyynä vihallesi.

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki Vastaus kommenttiin #99

Lapsiavioliitoissa useimmiten tyttölapsi naitetaan aikuiselle miehelle.
Nuori saisi olla ymmärtävässä iässä ja saada itse päättää avioitumisesta.
Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan alle 18-v on lapsi ja avioituminen pitäisi kieltää.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen Vastaus kommenttiin #102

"Lapsiavioliitoissa useimmiten tyttölapsi naitetaan aikuiselle miehelle."

Onko sinulla jotain lähdettä tähän asiaan?

Oletko ihan varma, etteikö pääosin kuitenkin nuoret/lapset mene keskenään naimisiin?

"Nuori saisi olla ymmärtävässä iässä ja saada itse päättää avioitumisesta.
Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan alle 18-v on lapsi ja avioituminen pitäisi kieltää."

Minä en kysynytkään minkään järjestön mielipidettä, vaan sinun mielipidettä.

Haluat kuitenkin ilmeisesti uskoa tätä järjestöä.

Sinun mielestä siis lasten/nuorten pitäisi elää selibaatissa kunnes täyttävät 18-vuotta?

Entä jos lapset/nuoret haluavat mennä naimisiin ennen.

Millä oikeudella sinä heitä estäisit ja mitä vahinkoa syntyy lapselle/nuorelle kun hän löytää elämässään rakkauden ja kumppanin?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

HUSU, älä kysele, vaan vastaa, tulitko todellakin suorallaqlennolla Narobista Vienankarjalaan ?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Miten Husun matkareitti kuuluu asiaan? Tärkeintä kuitenkin on, että Husu löysi perille.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Aimon aivot pysähtyivät joitakin vuosia sitten, kun hän yritti ymmärtää, miten Wien voi olla jollakin toisella kielellä Vienna.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #82

Kiitos, minä olen tällähetkellä SDP:n kunnanvaltuutettu, sekö on todiste aivojen pysätymisestä ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #82
Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #82
Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

HUSU, älä kysele, vaan vastaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

HUSU, älä kysele, vaan vastaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

HUSU, älä kysele, vaan vastaa.

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Niinpä niin. Minäkin haluaisin tietää, miksi ei nyt vaadita kristittyjen miesten karkoitusta maasta, jos kerran muslimit voidaan tuomita joukkona jonkun yksilön tekemästä rikoksesta? (Tiedätkö muuten, Aimo Remes, että annat itsestäsi aika hölmön kuvan tuolla koulukiusaustason hokemisellasi?)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen tällähetkelläjin SDP:n kunnanvaltuutettu, sekö on todiste aivojen pysätymisestä ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen SDP;n kunnanvaltuusoryhmän jäsen ja se riittänee aivotoiminnan pysähtymiseksi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen SDP;n kunnanvaltuusoryhmän jäsen ja se riittänee aivotoiminnan pysähtymiseksi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen SDP;n kunnanvaltuusoryhmän jäsen ja se riittänee aivotoiminnan pysähtymiseksi.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Puoluetoverin blogin sabotointi ilman minkään valtakunnan sanottavaa on poikkeuksellisen asiatonta käytöstä.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Husu, ota nyt ihmeessä nuo asiattomat kommentit pois. Suomen kielen "raiskaaminen" (jatkuvat kirjoitusvirheet) ja turha hokeminen (saman kommentin toisto) pilaavat vain kaiken. En yksinkertaisesti yksinkertaisuuttani ymmärrä että mitä varten tuollaista on tehtävä. Olisi hyvä pysyä asiassa, niiden jotka haluavat kommentoida itse aihetta. Minä haluan tällä kertaa vain lukea toisten kommentteja.

Mutta tämän verran kuitenkin: Toivon työrauhaa Timo Soinille ja yhteistä linjaa hallitukselle aborttiasioissa. Kristinusko ei katso hyvällä pieniin kohdistuvaa väkivaltaa:"Se minkä olette tehneet yhdelle näistä pienimmistä, sen te olette tehneet minulle" (Jeesus). Jokainen ihminen valitsee itse tiensä, tapansa elää, on ihminen sitten Jumalaan uskova tai Jumalan tavalla tai toisella kieltävä. Sillä Jumalan tahtoa vastaan toimiva on myös Hänet elämästään pois sulkeva.

Martti Nurmi

Abdirahim HUSU Hussein liikkuu kiintoisilla vesillä, jos tarkoitus on osoittaa katolisten pappien tekemät hirmuteot moraalittomiksi, mitä ne tietysti ovat ja esim. Timo Soinin vastaavan niistä. Sellaisella lähestymistavalla, mikäli Husu vielä on muslimi, on kovin kiintoisaa perehtyä sen uskontosuunnan papiston aikaansaannoksiin. Kannattaa aloittaa lukemalla uskonnon keskeisen profeetan edesottamuksista, vaikka siitä, missä iässä tytöt ostetaan ja milloin heihin on lupa yhtyä.

Kansalaisaloite tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltämiseksi on kerännyt 50 000 vaadittavaa kannatusilmoitusta ja etenee eduskunnan käsiteltäväksi. Miten äänestää HUSU?

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Jotenkin melko typerä kirjoitus ja otsikko. Vai Timo Soinin pitäisi olla vastuussa kirkossa toimivista pedofiileistä.

Sama toisin, pitäisko Husun olla vastuussa Islam kirkoissa ja heidän edustajiensa harrastamasta pedofiliasta.

Kannattaa oikeasti miettiä mitä kirjoittaa, kun oma pesä on myös rupinen.

Manu Karlsson

Tämä on vielä pientä, islamissa pedofiilia on kirjoitettu koraniin asti ja siksi tätä islamin nimissä harrastettavaa pedofiiliaa harrastetaan nykyään eumaissa paljon. Esim ruotsissa tehdään 46seksi rikosta 100 000 asukasta kohden ja noin 40 on islam uskonnosta tulleita vaikka ruotsi ovat kantaväestö ja muissa euroopan maissa luvut huimat. Suomessakin seksuaaliset häirinnät nousseet sadalla silloin kuin syyrian pakolaiset tulivat suomeen. Jos palvot muhameddia eli pedofiiliä jo pienestä asti syyllistyt myös useimmin seksirikokseen aikuisena

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset