Sotaveteraanit natsien tulilinjalla

Suomalainen kirkko on parin viime vuoden aikana pitänyt ihmisyyden puolta täällä meillä Suomessa. Siihen on kohdistettu myös vihakampanjaa, mutta he ovat pitäytyneet periaatteessaan, eivätkä ole muuttanut linjaansa hädänalaisten ihmisten auttamisessa.

Tällaista arvojen vaalimista kaivataan Suomessa enemmänkin – etenkin, kun maan johdosta ei ole löytynyt halukkuutta Suomen juuri nyt tarvitsemaan arvojohtajuuteen.

Nyt Suomen Sotaveteraaniliitto on puhunut Twitterissä kauniisti… Suomen historiasta ja kunnioittanut kaikkien niiden muistoa, jotka sodassa Suomen puolesta taistelivat. Tämän myötä veteraaniliiton uuteen työntekijää kohtaan on aloitettu henkilökohtaisuuksiin menevä vihakampanja; kenenpä muunkaan kuin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimesta.

Liiton uusi tiedottaja on nyt leimattu monikulttuurisuuspropagandastiksi, vaikka hän ei ole puhunut mistään muusta kuin sotiemme veteraaneista. Häntä syytetään maahanmuuuttomyönteisyyden levittämisestä, vaikka koko maahanmuuttoa ei liiton sivuilla ole mainittu lainkaan. Kaiken lisäksi häntä syytetään liiton tiedotuksen käyttämistä "kommunistianarkian" lietsomisesta, vaikka twiiteissä on koko ajan nimenomaan puolustettu Suomen valtiojärjestystä demokratiaa sekä oikeusvaltiota ja lainkuuliaisuuden tärkeyttä.

Siis häh? Eikö juuri noiden arvojen takana seisominen ole sitä isänmaallisuutta, jonka puolesta siellä sodassa taisteltiin?

Vastarintaliikkeen jengi on nyt ottanut vihansa kohteeksi hienon organisaation, joka ylläpitää maamme veteraanien perintöä elävänä keskuudessamme. Siis jengi, joka mm. Poliisihallituksen mukaan rikkoo paitsi Suomen lakia, myös maan hyviä tapoja.

Uussuomalaisena koen suurta ylpeyttä siitä, että veteraaniliitto on rohkeasti puolustanut veteraaniensa perintöä ja muistuttanut niistä tosiasioista, jotka nämä kiusaajat haluaisivat sensuroida ja pyyhkäistä pois Suomen historiasta, koska se ei sovi heidän ajamaansa linjaan suomalaisuuden puhtaudesta.

Esimerkiksi itsenäisyyspäivän sankarihautojen tapahtumista ja ympäri Suomea pidetyistä seppeleenlaskuista ja kunniapuheista twiitatessaan liitto muisti mainita myös juutalaisen seurakunnan ja tataariyhteisön sankarihaudoillaan kaatuneidensa muistoksi pitämät puheet. Vaikka heidän väkilukunsa on määrällisesti pieni, kutsuttiin heidät rintamalle isänmaansa puolesta ihan niinkuin kaikki muutkin.

Toivon, ettei Suomen Sotaveteraaniliitto anna periksi näille kiusaajille niinkuin niin moni on tehnyt. Juuri sitä he haluavatkin: pelotella ja kiusata kaikki muut hiljaisuuteen. Toivon, että he jatkavat rohkeaa linjaansa puolustaa sitä Suomea jota veteraanitkin puolustivat: vapaata, demokraattista, itsenäistä ja yhdenvertaista.

Pysykää rohkeina.

abdirahimhussein
Sitoutumaton Helsinki

Abdirahim ”Husu” Hussein on Suomen PENin sananvapauspalkinnolla palkittu kansalaisaktivisti ja helsinkiläinen 5 lapsen isä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu